BRU Incasso en Gerechtsdeurwaarders

BRU Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Utrecht

Over de deurwaarder

BRU Incasso & Gerechtsdeurwaarders heeft respect voor uw relaties, maar we vinden het ook belangrijk dat u het geld krijgt waar u recht op heeft. Deze combinatie maakt ons de ideale partner om in te schakelen wanneer u openstaande vorderingen wilt innen. Wij geloven niet in standaardprocedures. Daarom bent u bij ons al 25 jaar aan het juiste adres als maatwerk noodzakelijk is.

Deurwaarder Utrecht

Ons incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor vindt u in Midden-Nederland, centraal gelegen en dus in vele regio’s werkzaam. U kunt bij ons terecht voor het incasseren van vorderingen, maar ook wanneer een deurwaarder noodzakelijk is. Is het nodig om het facturatie- en herinneringsproces te verbeteren en te optimaliseren? Dan kunnen wij dit ook (samen met u) verzorgen.

Onze klantenkring is zeer uiteenlopend en of u nu werkt als zzp’er, of u leidt een goedlopende multinational, BRU Incasso & Gerechtsdeurwaarders helpt u bij het innen van al uw vorderingen.

Hoewel wij niet houden van ‘hokjesdenken’, kunnen wij onze klanten toebedelen in de volgende branches:

 • gemeenten;
 • MKB;
 • woningcorporaties;
 • corporates.

Deurwaarder en incassobureau

Iedere vordering is uniek, net zoals ook ieder mens uniek is. Dit betekent dat iedere vordering om een andere aanpak vraagt. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, zowel richting de debiteur als richting de crediteur. Dit betekent overigens niet dat onze aanpak soft is, maar wel dat we maatwerk leveren en de klantrelatie proberen te behouden.

Bij BRU Incasso & Gerechtsdeurwaarders vindt u zowel een incassobureau als een deurwaarder onder één dak. Een van de belangrijkste voordelen van onze dienstverlening voor u als klant: wij kunnen direct doorpakken als deurwaarder, wanneer incasseren niet lukt. U houdt dan dezelfde contactpersoon en weet altijd precies waar in de procedure u  staat.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in Utrecht via het telefoonnummer: 030-760 41 00, of meld uw dossier aan via het contactformulier.

 

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.