Deurwaarder inschakelen voor incasso

Wilt u snel uw vordering betaald krijgen? Schakel dan een deurwaarder in. De deurwaarder is gespecialiseerd in de incasso van uw vorderingen. Een deurwaarder heeft meer bevoegdheden dan een incassobureau. Betaalt uw klant niet na verschillende aanmaningen en telefoontjes? Een deurwaarder voegt dan extra incassokracht toe. Uw debiteur weet dan dat het u menens is.

Besluit u om een gerechtelijke procedure op te starten tegen uw debiteur? Dan heeft u altijd een deurwaarder nodig. De deurwaarder verzorgt de dagvaarding (oproep voor de rechtbank), staat u inhoudelijk bij in de procedure en levert het vonnis af bij uw debiteur (betekening). Ook de incasso nadat u een vonnis heeft gekregen verzorgt de deurwaarder. Er wordt dan eventueel beslag gelegd op de bezittingen van uw debiteur. Betaling zal dan niet lang uitblijven.

Schakel direct een deurwaarder in.

✅ heeft u vragen over de inschakeling van een deurwaarder? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 088 – 629 00 91. Onze medewerkers helpen u graag.

Yuridis deurwaarders

De Yuridis deurwaarders zijn gevestigd in uw regio. Dat betekent dat ze uw taal – en die van uw klanten – spreken en bekend zijn met de lokale ‘mores’. Dat komt uw incassoresultaat ten goede. Alle Yuridis deurwaarderskantoren zijn incassospecialisten met jarenlange ervaring in de incasso van zakelijke en particuliere vorderingen. De meeste kantoren hebben een juridische afdeling die zorgt voor een zorgvuldige begeleiding en advies tijdens het gehele traject. Een prettige gedachte. Op zoek naar een Yuridis deurwaarder in uw regio? Hier vindt u al onze vestigingen in Nederland.

Onze deurwaarders werken snel, zorgvuldig en op basis van vooraf overeen gekomen tarieven. U weet dus waar u aan toe bent.

Deurwaarder of incassobureau inschakelen

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen een incassobureau en een deurwaarder. Een deurwaarder heeft meer bevoegdheden dan een incassobureau en kan dus direct ‘doorpakken’ als dat noodzakelijk is. Daarnaast is er scherp toezicht op het doen en laten van een deurwaarder. Voor u betekent dit dat u ervan kunt uitgaan dat uw belangen worden gediend. Dat ook rekening wordt gehouden met die van uw klanten. En dat de geïncasseerde gelden ook daadwerkelijk bij u terecht komen. Geen cowboy praktijken dus. De deurwaarder staat voor zekerheid en kwaliteit.

✅ heeft u vragen over de inschakeling van een deurwaarder? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 088 – 629 00 91. Onze medewerkers helpen u graag.

Verhaalsonderzoek door de deurwaarder

De deurwaarder heeft als enige toegang tot verschillende bronnen om te bepalen of beslaglegging wel zinvol is. Daarmee voorkomt u dat er kosten worden gemaakt die uiteindelijk niet verhaalbaar blijken.

Heeft u een vonnis uit het verleden en bent u benieuwd of uw debiteur nu wel verhaal biedt? De deurwaarder kan dit voor u onderzoeken. Vraag een offerte aan voor het uitvoeren van een verhaalsonderzoek.

✅ heeft u vragen over de inschakeling van een deurwaarder? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 088 – 629 00 91. Onze medewerkers helpen u graag.

Juridische bijstand door de deurwaarder

Zodra u in een (dreigend) juridisch conflict terecht komt en behoefte heeft aan advies of concrete ondersteuning kunt u zich natuurlijk wenden tot een advocaat. Wat niet iedereen weet is dat in veel gerechtelijke procedures ook een deurwaarder u kan bijstaan. Bij vorderingen tot € 25.000 en behandeling door het kantongerecht kan een deurwaarder uw belangen behartigen.

Een deurwaarder heeft een degelijke rechten-opleiding gevolgd, kan u dus adviseren in een (mogelijk) juridische procedure en kan zelf stappen ondernemen in een gerechtelijke procedure. Het oproepen van de gedaagde voor een rechtszaak, het bekendmaken en uitvoeren van een vonnis zijn taken die exclusief aan een deurwaarder zijn toebedeeld. Met de inschakeling van een deurwaarderskantoor verzekert u zich van een one-stop oplossing.

✅ direct een deurwaarder inschakelen? Vul het contactformulier in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag;

✅ heeft u vragen over de inschakeling van een deurwaarder? Onze adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer: 088 – 629 00 91. Onze medewerkers helpen u graag.

Onze oplossingenYuridis Verhaalsonderzoek

 • Weet waar u aan toe bent
 • Verhaalsmogelijkheden in kaart
 • Inclusief advies van deurwaarder
€95,-

Quick Scan Algemene Voorwaarden

 • Voorkom betalingsconflicten
 • Helder advies
 • Up to date, juridisch correct
€49,-

Yuridis Bewijsrapportage

 • Waarneming door deurwaarder, heldere rapportage
 • Bewijskracht in juridische procedure
 • Prijs is vanaf en afhankelijk van uw situatie
€139,-

Wij helpen u graag!

 • Snel inzicht in de incasso mogelijkheden
 • Advies bij (dreigende) juridische conflicten
 • Direct een deurwaarder inschakelen
Bel met de adviesbalie
088 - 629 00 91
Chat via WhatsApp
06 - 57 78 85 12

De adviesbalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag: 08:00 – 20:00 uur       Zaterdag: 12:00 – 16:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 20:00 uur         Zondag: 12:00 – 16:00 uur
Woensdag: 08:00 – 20:00 uur     (Feestdagen gesloten)
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur

Stel uw vraag

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen


Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en beveiligd verzonden. Met het invullen van ons formulier stemt u in met ons privacy statement.

Ik ga akkoord met het privacy statement.


Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.