Swier cs Gerechtsdeurwaarders

Swier cs Gerechtsdeurwaarders

Amsterdam

Over de deurwaarder

Swier cs is een zeer ervaren gerechtsdeurwaarders- en incassokantoor uit Amsterdam. Bij Swier cs hebben we een uitgesproken opvatting over ons vak. We willen duidelijk zijn. Met alles en voor iedereen. Dat uitgangspunt, gekoppeld aan onze compacte omvang zorgt voor een hoogwaardige, maar altijd persoonlijke dienstverlening. Onze transparante manier van werken geeft volledig inzicht in wat we doen en hoe.

Deurwaarder Noord-Holland

Goede incasso start bij het voorkomen van het incassotraject. Dat doen we door ons echt in u, onze opdrachtgever, te verdiepen. Met wie doet u zaken? Hoe zien uw contracten eruit? Waarom wordt uw betalingstermijn niet nageleefd? Hoe hebt u daarop gereageerd?
Met een goed inzicht in dat proces hebben we al vaak geholpen achterstallige vorderingen terug te dringen. Door, in overleg met u, het debiteurenbestand actueel te houden.

Als kantoor werken wij voor:

 • Onderwijsinstellingen;
 • Energiebedrijven;
 • Webshops;
 • MKB;

Deurwaarder en incassobureau

Swier cs verzorgt zowel het minnelijke als het gerechtelijke  incassotraject. Dit omvat alle handelingen om betaling te realiseren. Omdat elke klantrelatie anders is, stellen we het incassotraject in overleg met u vast. Dit traject kan bestaan uit het versturen van aanmaningen per post, maar bijvoorbeeld ook uit een digitale aanpak, afhankelijk van uw klantenportefeuille. Maar uiteraard indien nodig ook het juridische  traject

Swier cs Gerechtsdeurwaarders in Amsterdam is een zelfstandig en onafhankelijk incasso- en deurwaarderskantoor en deelnemer van het Yuridis netwerk.

Deurwaarder inschakelen

De voordelen van het inschakelen van Yuridis voor uw incasso-opdrachten zijn groot:

Doe nu de incassocheck, of meld direct uw vordering aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in Amsterdam via het telefoonnummer: 020 –214 91 72 , of meld uw dossier aan via het contactformulier.

Voordelen Yuridis

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • Yuridis klantbelofte

  Wij zetten ons maximaal in om u vooruit te helpen
 • Overal in Nederland

  Het meest uitgebreide deurwaardersnetwerk van Nederland
 • Voor en door ondernemers

  Onze partners zijn zelf ondernemers en kennen uw uitdagingen
 • Transparantie

  In proces, kosten en resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent.
 • Klantbeoordelingen

  Beoordelingen op basis van klantervaringen

Er zijn deurwaarders gevonden.

Klik hier voor de resultaten.